Ana Sayfa |  Foto Galeri |  Video Galeri |  İlan ve Reklam |  Forum














Büsra Ögretmen Dualarla Topraga Verildi














Genç Ögretmen Trafik Kazasinda Hayatini Kaybetti














Sadik Topçu Vefat Etti














Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu Bozkurt’a Geldi














Moil’de LPG Hizmeti Basladi














Emekli Tornaci’nin Torunlari Için Hurdadan Yaptigi Oyuncaklar Ilgi Odagi Ol
 
Haber Arşivi |  Üye Ol  |  Sifremi Unuttum  | 
Kullanıcı Adı: Şifre:
 » Yeni Hastane Müdürü Hakan Sarimehmetoglu

Yeni Hastane Müdürü Hakan Sarimehmetoglu

     Bozkurt ilçe devlet hastanesine Mali ve Idari Hizmetler Müdürü olarak atanan, Hakan Sarimehmetoglu göreve basladi. 

     Hastane Müdürü Ulas Arikan’in tayin istemesi üzerine bosalan hastane müdürlügüne Kastamonu Serife Baci Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesindenden Saglik memuru Hakan Sarimehmetoglu atandi.

     Kamu Hastaneler Kurumu tarafindan atamasi yapilan Sarimehmetoglu ilçemize gelerek görevine basladi.

07.01.2015






Adınız Soyadınız : Yorumunuz :



Yasal Uyarı

Bozkurtgundem.com Web Sitesi’nin haber, fotoğraf ve görüntülerinin tüm hakları saklıdır. Bozkurtgundem.com web sitesinin onayı olmadan, fotoğraflarının veya haber içeriğinin kopyalanması veya abone olan kurumun yan kuruluşlarında kullanılması açık olarak yasaktır.

Telif Hakkı:
Bozkurtgundem.com’un tüm hakları saklıdır. Bozkurtgundem.com’un önceden yazılı onayı olmadan haber içeriğinin, fotoğraflarının ve görüntülerinin kopyalanması, yeniden yayınlanması veya yeniden dağıtılması açık olarak yasaktır.

Basın Kanunu'nun İlgili Hükümleri:
TBMM'de 9 Haziran 2004 tarihinde kabul edilen 5187 sayılı Basın Kanunu, yukarıda söz edilen yasaklara uymayanlara ağır cezalar getirmektedir.
Basın Kanunu'nun "
Yeniden Yayım"a ilişkin yasak ve bu yasaklara uymayanlar için öngörülen cezaları düzenleyen 24. Maddesi şöyledir:
"MADDE 24. - Bir süreli yayında yayımlanmış haber, yazı ve resimleri kaynak göstermeksizin yeniden yayımlayanlar beşmilyar liradan onmilyar liraya kadar ağır para cezasıyla cezalandırılırlar.

Bu eserleri, yeniden yayım hakkı saklı tutulmuş olmasına rağmen, süreli yayın sahibinin izni olmadan yeniden yayımlayanlar yirmimilyar liradan kırkmilyar liraya kadar ağır para cezasıyla cezalandırılırlar."
Ayrıca Basın Kanunu'nun 27. maddesi ile "Basılmış eserler yoluyla işlenen veya bu Kanunda öngörülen diğer suçlara ilişkin davalar acele işlerden sayılır" hükmü getirilmiştir.

Bozkurtgundem.com, yukarıda açıkça vurgulanan yasaklara uymayanlar hakkında, Basın Kanunu'nun ilgili hükümleri uyarınca her türlü hukuki girişimde bulunacaktır.

Ayrıntılı bilgi için:
e-posta :
info@bozkurtgundem.com & mdemir@bozkurtgundem.com Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır

Telefon : (0 366) 575 25 24

© 2008 / 2010 Bozkurt Gündem. Tüm hakları saklıdır.